Teamfoto Moorman Totaal Techniek Lekdetectie
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Deventer, hoofdvestiging Lelystad

De meest voorkomende lekkages in huis

Redactie deventerlekdetectie.nl, 8 maart 2024
Moorman Totaal Techniek Lekdetectie - uw betrouwbare lekdetectiebedrijf in Deventer.
Het is belangrijk om de bron van een lekkage grondig te laten onderzoeken en repareren om verdere schade te voorkomen.

Van irritante druppels tot ernstige schade aan uw woning, lekkages in uw huis kunnen diverse gevolgen hebben. Met de hulp van moderne lekdetectie kunnen experts de meest voorkomende lekkages identificeren zonder dat er uitgebreid sloopwerk aan te pas komt. Laten we kijken naar enkele veelvoorkomende lekkages die kunnen worden geïdentificeerd met behulp van geavanceerde lekdetectietechnieken.

De doorsnee lekkages in uw huis

Daklekkages zijn een vaak voorkomende kwestie voor huiseigenaren. Bij beschadigde dakbedekking, ontbrekende dakpannen of een slechte afdichting rondom schoorstenen kunnen lekkages optreden. Moderne lekdetectietechnologie, zoals thermografie, maakt het mogelijk voor experts om nauwkeurige locaties van lekkages te bepalen zonder de noodzaak van grootschalige sloopwerken.

De vaak voorkomende lekkages in uw badkamer

Lekkages in de badkamer worden soms niet opgemerkt, maar vochtplekken op de muren of het plafond kunnen wijzen op problemen met de sanitaire installaties. Met behulp van lekdetectie, waaronder vochtigheidsmeters en thermische camera's, kunnen specialisten snel de bron van de lekkage lokaliseren. Op deze manier kan onnodige schade aan uw huis voorkomen worden.

Wat te doen bij lekkages aan uw waterleidingen

Beschadigd rubber, gescheurd kit- en voegwerk, of lekkages in de afvoer (riolering) kunnen problemen veroorzaken met de waterleidingHet luisteren naar het geluid van waterstroom in leidingen gebeurt met behulp van akoestische technologieën bij lekdetectieHierdoor wordt de nauwkeurige plek van de lekkages vastgesteld

Detectie van lekkende radiatoren

Het optreden van lekkage bij radiatoren kan te wijten zijn aan slijtage of tekortkomingen in de constructie. Moderne lekdetectietechnieken gebruiken thermografie om temperatuurverschillen rond radiatoren vast te leggen voor het lokaliseren van lekkages. Hierdoor is het mogelijk om lekkages bij radiatoren snel te identificeren en aan te pakken.

Verborgen waterleidinglekkages

Wanneer leidingen beschadigd raken, kan dat leiden tot onopgemerkte lekkages. In moeilijk bereikbare gebieden kunnen specialisten endoscopie gebruiken voor inspectie. Zo kunnen lekkages snel en doeltreffend worden opgespoord om verdere schade te voorkomen.

Bent u op zoek naar assistentie?

Door de inzet van geavanceerde technologieën zoals thermografie, geluidsopsporing en endoscopie kunnen professionals lekkages snel en precies detecteren. Als u vermoedt dat er een lekkage in uw woning is, is het verstandig om een professionele lekdetectiedienst in te schakelen voor het opsporen van de lekkage. Informeer bij Moorman Totaal Techniek Lekdetectie voor een professioneel lekonderzoek in Deventer en omgeving!

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1241 Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Moorman Totaal Techniek Lekdetectie

Moorman Totaal Techniek Lekdetectie is dé expert in Nederland op het gebied van lekdetectie. Door het gebruik van de modernste technieken sporen wij zonder onnodig hak- en breekwerk al je (vocht) lekkages op. Moorman Totaal Techniek Lekdetectie is in heel Nederland actief.


Wij onderscheiden ons in onze expertise, hanteren een voordelig tarief, hanteren geen verborgen kosten, we zijn in heel Nederland actief, we kunnen snel ter plaatse zijn en we kunnen na het detecteren en rapporteren van de lekkage ook vaak de gevolgschade repareren. Kortom wij nemen al je zorgen uit handen!


In de meeste gevallen worden onze kosten vergoed door je (opstal)verzekering!





Keurmerk ConsuBeter